Betalsystem för biltvätt

Apputvecklare för betalsystem, bokning och digitalt medlemskort för biltvätt.

Mobilapp & betalsystem för biltvätt

När du vill uppdatera ditt betalsystem för biltvätt har vi på Tickoff flera smarta system och effektiva applikationer. Vi är ett innovationsbolag som utvecklar molnbaserade lösningar inom olika branscher, där biltvätt är ett av våra starkaste områden.

Hos oss får du en färdig mobilapp som fungerar som bland annat passersystem, digitalt kundkort eller medlemskort, bokningssystem och betalsystem för biltvätt. Appen personifieras och anpassas efter din verksamhets önskemål och behov, för att sedan läggas upp på Appstore och Google Play. Era kunder kan därefter få tillgång till appen var och när som helst, ta del av eventuellt lojalitetsprogram och boka biltvätt direkt i mobilen.

Digitalt medlemskort och bokningssystem

Våra appar har flera praktiska funktioner och fungerar även som digitalt medlemskort eller kundkort, samt bokningssystem för din biltvätt. På så vis slipper du manuell bokning och administration, samtidigt som du får en komplett översikt över dina kunder i medföljande webbportal och backendsystem.

Att komplettera din verksamhet med medlemsskap och lojalitetsprogram är ett snabbt och smidigt sätt att bygga starka kundrelationer på. Genom att erbjuda rabatter, poäng eller bonustvättar till dina kunder försäkrar du dig om att de återvänder, samtidigt som ett förtroende byggs. Våra färdigutvecklade appar stödjer möjligheter för digitalt medlemskort, lojalitetsprogram, push notiser och meddelanden via sms eller e-post.

Mobilapp för biltvätt. Smart betalsystem, bokningssystem, bonusprogram m.m.

Betalsystem för biltvätt med Swish

Swish är ett populärt och lätthanterligt betalningsalternativ som självklart går att integrera med ditt nya betalsystem för biltvätt. Att ge dina kunder större valmöjligheter och fler metoder för betalning lönar sig, eftersom användarvänlighet är en avgörande faktor när det kommer till att rekrytera nya kunder. Hos oss får du en mobilapp till din biltvätt som stödjer betalning både via Swish och betalkort.

Det finns även möjlighet för funktioner som prenumerationer och abonnemang eller betalning via saldo/kredit. Varför inte erbjuda dina kunder en abonnemangsfunktion med ett visst antal tvättar inom en tidsram till ett lägre pris? Eller en lojalitetsbonus där var tionde tvätt är gratis? Med vår mobilapp för biltvätt hjälper vi på Tickoff dig och din verksamhet att effektivisera, expandera och rekrytera.

Fördelar med mobilapp för biltvätt

Det finns många fördelar att skaffa en moderniserad mobilapp för din biltvätt. Möjligheterna är nästintill oändliga och kan öppna många nya dörrar för dig och din verksamhet.

Fördelar med en mobilapp för din biltvätt:

  • Tjänsten blir mer användarvänlig och lättillgänglig
  • Kunden kan boka och avboka tider själv
  • Minskad administration och manuellt arbete
  • Smidigt betalsystem med fler betalningsmöjligheter
  • Kunden kan betala sin biltvätt med Swish
  • Medlemskort/kundkort i mobilen
  • Lojalitetsprogram och bonusprogram
  • Skicka push notiser, sms och e-post till kunden

Med andra ord är fördelarna många men har alla flera gemensamma faktorer, däribland en stor lönsamhet för dig och ditt företag. Här kan du läsa mer om vårt system och vilka utvecklingsmöjligheter som finns för just biltvätt.