Mobilt passersystem

Med ett skräddarsytt mobilt passersystem hjälper vi dig och din verksamhet att ta er till en ny nivå. Idag är digitalisering viktigare än någonsin, och därför har vi på Tickoff tagit fram flera färdiga lösningar för dig som är ute efter att automatisera och effektivisera. Genom mobilapplikationer och molnbaserade tjänster designade med ett IoT-tänk (Internet Of Things) hjälper vi dig att genomföra din plan på bästa tänkbara sätt.

Apputvecklare med specialitet

Vi är apputvecklare som specialiserat oss på passersystem, accesslösningar och betalsystem för biltvätt, lastbilstvätt, solarium, parkeringstjänster och gym. Alla våra lösningar är 100% online baserade, har hög säkerhet och är enkla att använda. Våra appar öppnar dörrar (bokstavligt talat) för obemannade receptioner, som även kan kontrolleras och manövreras via fjärrstyrning. Ett mobilt passersystem avlastar och effektiviserar högt trafikerade tjänster, och ger oproblematisk in-, och utcheckning med bättre flyt.

Mobilt passersystem öppnar dörrar för obemannade tjänster, så som gym, biltvätt och solarium.

Mobilt passersystem med flera funktioner

Vi har utvecklat ett mobilt passersystem med lätthanterligt gränssnitt som era kunder kan använda sig av direkt i sin smartphone. Utöver att fungera som en accesslösning, det vill säga öppna dörrar och låsa upp tjänster, har våra appar och system en rad olika funktioner. Dessa gör det enklare för era kunder att använda er tjänst både på ett spontant och planerat sätt, samtidigt som chansen för att återkomma och sprida budskapet vidare ökar.

Våra appar och system kan användas för:

  • Access och Styrning
  • Kund/Medlemsregister
  • Fakturering och Abonnemang
  • Betalning i mobilen eller i betalautomat

I vårt webbaserade backendsystem får ni en komplett översikt över kundregister och detaljerad statistik i realtid. Systemet har dessutom fler än 30 olika programmoduler, så att ni kan anpassa er lösning precis så som ni vill ha den.

Färdiga appar för flera branscher

Vi har färdigutvecklade appar för flera olika branscher, som innan publicering skräddarsys och anpassas för just din verksamhet. Våra innovativa lösningar passar perfekt för dig som vill ta steget mot en digitalisering, men som saknar rätt verktyg eller kompetens. Kanske äger du ett gym och vill uppgradera era fysiska gymkort, driver en biltvätt som ska automatiseras eller behöver ett smidigt betalsystem för en parkeringstjänst. Vi har färdiga lösningar och system för bland annat:

  • Biltvätt
  • Lastbilstvätt
  • Solarium och solstudio
  • Parkering
  • Gym