Passersystem & accesslösningar

På Tickoff specialiserar vi oss på fjärrstyrda accesslösningar och passersystem för obemannad tjänster. Vi levererar kompletta system för bland annat gym, biltvätt, parkering och solarium. Letar du efter ett sätt att styra och kontrollera på din verksamhet på distans? Våra lösningar öppnar dörrar – bokstavligt talat.

Appar & system för fjärrstyrning

Hos oss får du en komplett lösning som inkluderar ett praktiskt och översiktligt backend-system, tillsammans med en app som förser dina kunder med flera funktioner och olika hjälpmedel. Kanske driver du en dygnsöppen verksamhet, vill erbjuda dina kunder smidig bokning och betalning eller andra medlemsförmåner. Allt detta, och mycket mer, blir möjligt tack vare våra anpassningsbara programmoduler som finns i över 30 olika variationer.

Vi skapar system och appar för:

 • Accesslösningar och fjärrstyrning
 • Kund/Medlemsregister
 • Fakturering och Abonnemang
 • Betalning i mobilen eller i betalautomat

Hur fungerar fjärrstyrning?

Våra accesslösningar tillåter dig att kontrollera och styra din tjänst via fjärrstyrning och IoT-teknik. Här är några exempel på hur våra system och appar kan hjälpa just dig och din verksamhet.

Passersystem för gym och accesslösning för obemannade tjänster som biltvätt, parkering och solarium.

Passersystem för gym

Vårt passersystem för gym hjälper dig att digitalisera och effektivisera bokning, betalning, medlemsregister, access och abonnemang. Detta samtidigt som säkerheten ökas genom övervakning i realtid, skydd mot dubbel inpassage och kontroll av GPS-position.

Våra system och appar gör det möjligt för dina kunder att t.ex. betala med Swish direkt i mobilen, äntra gymmet med hjälp av appen, PIN-kod, RFID keytags eller kort samt få hjälp med fjärröppning av personal vid behov. Utöver detta får du en bättre översikt över viktig statistik och nyckeltal i ett skräddarsytt backend-system.

Betalsystem för biltvätt

Är du ute efter ett sätt att automatisera din biltvätt har vi ett speciellt utvecklat system för just detta. Biltvättar är ett av våra starkaste områden, där våra lösningar inkluderar betalsystem med Swish, bokningssystem, passersystem, digitalt kundkort, lojalitetsbonus och andra förmåner.

Att kunna erbjuda en tjänst obemannad är ett effektivt sätt att bygga långa kundrelationer genom ökad tillit och frihet.

Accesslösning för solarium

Solarium är en populär tjänst som ofta går att erbjuda som obemannad, där kunden själv får styra sin tidsbokning, betalning och uppstart av solariet.

Våra lösningar stödjer funktioner som ålderskontroll via BankID, abonnemangstjänster, informationssidor, betalning med Swish och kickback-system. I varje paket ingår en kraftfull kundwebb med kundsidor, statistik, webbshop samt en skräddarsydd app för just er verksamhet.

Varför välja Tickoff?

Det våra passersystem och accesslösningar har gemensamt är att alla erbjuder smidiga och digitaliserade bokningssystem, betalsystem och kundförmåner. Att kunna automatisera dessa essentiella funktioner medför många fördelar för dig och din verksamhet, som till exempel:

 • Tjänsten blir mer användarvänlig och lättillgänglig
 • Kunden kan boka och avboka tider själv
 • Minskad administration och manuellt arbete
 • Smidigt betalsystem med fler betalningsmöjligheter
 • Kunden kan betala med Swish
 • Medlemskort/kundkort i mobilen
 • Lojalitetsprogram och bonusprogram
 • Skicka push notiser, sms och e-post till kunden

Vill du veta mer om vårt system och vad vi kan göra för just dig och din verksamhet? Tveka inte att ta kontakt, vi ser fram emot att berätta mer!